A yorkshire terrier-uszkár keverék Boogie élete csupa móka, gazdái, Jim and Cathy Barnard egyenesen imádják. Az ebnek egyetlen káros szenvedélye van, és az is csak a szokásos: egészségtelen és/vagy káros dolgok elfogyasztása, írja a Huffingtonpost.

A BluePearl észak-houstoni állatklinikáján már jó ismerik, legutóbb például édes popcornból ette betegre magát, ezért szorult némi orvosi segítségre.

Most azonban Boogie ennél sokkal veszélyesebb helyzetbe került, ugyanis alaposan megrágott egy gombelemeket tartalmazó zacskót, és ha már ott volt, az elemeket is megette. Mint később kiderült, tíz darabot nyelt le, mire észrevették.

Gazdái azonnal a klinikára rohantak vele, ahol végül Dr. Clarissa Burns megröntgenezte a falánk ebet, és a felvételen tisztán látszottak az elemek.

A hánytatás - ami néhány lenyelt tárgy esetében működhet - ezúttal nem volt opció, hiszen az elemek könnyen összeégethették volna a nyelőcsövet. De a gyomorban sem maradhattak, hiszen a gyomorsavval kölcsönhatásba lépve egy idő után veszélyes anyagok kerültek volna Boogie szervezetébe. Így végül megoperálták a kutyát.

A műtét jól sikerült, és Boogie már otthon tervezi, milyen káros anyagot fogyaszt legközelebb, nehogy gazdái unatkozzanak.