A 22 éves, Közép-Amerikában, Belize-ben élő Jaqueline Sancheznek egy Ouija tábla lett a veszte. Miután beszerzett egyet, a szülei a legjobb megoldásnak azt találták, hogy szépen elmennek a templomba, és kiűzik lányukból a démont, ami nyilvánvalóan megszállta őt.  

A helyi médiumok állítása szerint, mialatt a San Ignacio de Velasco Pünkösdi Egyház egyik templomában épp nagy erőkkel folyt annak a bizonyos démonnak a kiűzése,

a lány férfi hangon kezdett beszélni, miközben a teste a levegőben lebegett.

A Santa Cruz-i templomban tartott vallási szertartás sikeres kimenetele érdekében a lányt többen lefogták, nehogy kárt tegyen magában, vagy bárki másban. Ez ugyan sikerült, mégsem tudták megakadályozni a tragédiát, Jaqueline Sanchez ugyanis hirtelen légzésbénulást kapott, majd szívleállást követően meghalt.

A Santa Cruz-i Plan Tres Mil Kórház orvosai régóta képtelenek voltak diagnosztizálni Sanchez állandó hisztériás rohamait, ezért a szülők az Ouija tábla erejének és az ördögi megszállottságnak tulajdonították a számos megmagyarázhatatlan betegséget, amelyekben lányuk szenvedett. Az ügyben a Santa Cruz-i rendőrség speciális nyomozói folytatják a vizsgálatot.

A törvényszéki jegyzőkönyv alapján kijelenthetjük, hogy Jaqueline Sanchez halálának oka természetes szívleállás volt és hogy a testén lévő vágásokat és zúzódásokat egyértelműen az „extázis” állapota okozta.

– mondta el a rendőrség Speciális Erők nevű egységének szóvivője, Roger Gutiérrez.