Legalábbis Dora Moutot párizsi művésznő szerint, aki magányában gyakran itatta az egereket a webkamerája előtt, aztán meg rájött, hogy ezt mások izgatónak tartják. A Daily Mail szerint most már egyenesen azt állítja, hogy a sírás a pornográfia legújabb formája, és másokat is arra biztat, hogy vegyék videóra a bőgésüket.

Felhívása nem maradt eredmény nélkül. Eddig több mint 70 ember küldte el neki pityergős felvételeit, amelyeket Webcam Tears nevű Tumblr oldalán tett közkinccsé.

Abban a korban, amelyben az interneten látható nemi szervek már senkit nem sokkolnak, a sírás a pornó legújabb formája. Akadnak olyanok, akik szexuálisan izgatónak tartják, míg mások csak empátiát éreznek, vagy kényelmetlenül érzik magukat a tengernyi szomorúság láttán

– vélekedett Dora, aki szerint így vagy úgy, de az emberek nagyon is kíváncsiak mások sírására.

Preview du shoot avec Bichon Bichon

Posted by Dora Shosh Moutot on Thursday, May 15, 2014

Nála egyébként már tinédzserként is megszokott volt, hogy a számítógépe előtt ülve könnyekben tört ki, mert magányosnak és szomorúnak érezte magát. Ilyenkor gyakran webkamerája segítségével dokumentálta a történteket. Mivel neki sokat segített, hogy kisírta magából a bánatát, a közösségi média erejével kutatta fel sorstársait, hogy ők is kövessék a példáját.