„Oscart érdemelne” – írja a Daily Mail és egyes Twitterezők arról az ír riporternőről, aki, miközben közvetítést adott Galwayből az RTE esti híradójának, az éppen tomboló Desmond nevű viharral is rendesen meg kellett küzdenie. Noha láthatóan megterhelő volt a számára, mégis szinte azonnal mém lett belőle. Bár valójában épp ezért. 

Teresa Mannion nem biztos, hogy így képzelte karrierje csúcsát, de amikor az internetes mémek megindulnak, ott biztosan nincs megállás.

Az eredeti felvételen jól látszik, amint szerencsétlen nő úgy próbál óva inteni mindenkit a veszélyes vihartól, hogy közben annak kellős közepén áll. Úgy folyik végig az arcán az eső, mintha zokogna, a széltől pedig gyakorlatilag a saját hangját sem hallja, ezért folyamatosan őrült módon kiabál. Mannion minden tőle telhetőt megtett, hogy megküzdjön az elemekkel, néhány mondata pedig máris nagy népszerűségnek örvend.

Nem győzöm ismételni az ír rendőrség tanácsait. Ne utazzanak sehova, ha nem muszáj, és ne ússzanak a tengerben! Hihetetlen módon több embert is kiszúrtak már a vízben itt Salthillben ma és tegnap is.

Az internetezők igazi hősként tekintenek rá, amiért képes volt végigcsinálni a riportot, ezt pedig nem kevés ötlettel, a videó remixelésével és egyéb, filmekre utaló képekkel hálálták meg neki.

Mutatunk párat, elég szórakoztatóak. Az első egy remix, ami kísértetiesen hasonlít a minden macskát imádó lány újragondolt társkereső hirdetéséhez

 Volt, aki a Jurrasic Park környezetét képzelte a riporternő mögé.

 Vagy a Star Wars: Az ébredő erő egyik jelenetét. 

Más pedig nemes egyszerűséggel Adele Hello című számában előadott mozdulataihoz hasonlította Teresa viharral folytatott harcát. 

A riporternő „... több embert is kiszúrtak már a vízben..." mondatára reflektálva pedig a következő alkotás született:

Reméjük, Teresa Mannionnak nincsenek illuziói, és számít arra, hogy ez a mémáradat még csak a kezdet.