Elle Lietzow most 19 éves, de elég nehéz éveken van túl. Sokáig étkezési zavarokkal küzdött, mivel már több millió embernek segített a történetével, a Daily Mail foglalta össze, min ment keresztül az elmúlt pár évben. 

Minden ott kezdődött, hogy Lietzow tinédzser korában versenyszerűen úszott, aztán abbahagyta, ekkor fogyott először többet a kelleténél. Mániákusan félt attól, hogy rendszeres testmozgás nélkül meghízik. Egyre kevesebbet evett, megmaradt benne, hogy régebben sokat csúfolták. 

Az általános iskolában dagadt bálnának hívtak, ezért féltem, hogy meghízom. 

– írta a már 4 millió megtekintésnél járó Youtube-os videójában. Olvadtak le róla a kilók. Túl sok is. A környezete nyilván észrevette a kóros változást. Ezután jött a súlygyarapodás. A most 19 éves lányt szekálták, pedig ő azt gondolta, hogy csak egészségesen vékony. 

De nem.

Ideges lett az egész helyzettől. Evett, sokat. Hihetetlen gyorsasággal jöttek fel rá a kilók. De itt még nincs vége. Elhatározta, hogy egészségesen fog táplálkozni, kicsit formába jön. 17 évesen fél év alatt szabadult meg 40 kilótól. A legsötétebb időszakában

alig mert egy félpohár víznél többet inni, nehogy felszedjen egy-két dekát.

Nem elég, hogy kilátszott az összes bordája, az élete is veszélybe került. A vércukorszintje 1,5 (!!!) volt, mikor kórházba került. 4 hét alatt 10 kilót szedett fel, de amint tehette, elhagyta a szigorú orvosi felügyeletet. Visszafogyott, és csak ezután nem sokkal jött rá, hogy muszáj változtatnia. Vegán lett, és úgy tűnik, nagyon boldog. Az instagramja alapján az átlag éves gyümölcsadagját fogyasztja el egyetlen nap alatt.