Paige Spiranac éppen egy rangos dubaji versenyen golfozik, de nem az első eset, hogy azzal szembesül, hogy nem hisznek a tudásában. Rengeteg olyan kritika éri, hogy ő csak szép, golfozni viszont nem tud.

Pedig de.

Elvileg. Azt nem állítjuk, hogy óriási golfszakértők lennénk, de valahogy csak kijutott a versenyekre, és a 22 éves Spiranac büszke a legutóbbi szereplésére. 

Összességében elég jó körön vagyok túl, leszámítva azt, hogy az utolsó ütésem a vízben landolt. Boldog vagyok, főleg azért, mert nagyon ideges voltam.

*

A photo posted by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

A golfozó nagyon népszerű Instagramon, már majdnem 500 ezer követője van, és egy csomó videót is felrak a pályákról. Annyit tudunk ehhez hozzátenni, hogy

Szép ütés. 

On that struggle* (I think that's a bus emoji)

A video posted by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Spiranac abszolút tisztában van azzal, hogy sokan nem veszik komolyan. Nagyjából megérti, de bizonyítani akar. 

Megértem, honnan jönnek a kritikák. Úgy értem, golfozom, vannak jó eredményeim, de amikor összehasonlítom a játékomat a legjobbakéval, tudom, hogy nem egy ligában játszunk. 

So this is pretty cool. Thanks @prospertere and @troonnorthgc!

A video posted by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Az egyik női golflegenda, Laura Davies nem ismeri az egyre népszerűbb lányt, de próbál nem hinni a pletykáknak.  

Természetesen hallottam, mit beszélnek róla a sporttársai, de én nem ismerem. [...] Mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hogy bizonyítson, ha jó játékos, akkor szuper, hogy itt (Dubaj) van. Ha valami más okból kifolyólag jött, akkor nincs sok értelme a jelenlétének. De adjuk meg neki az esélyt. 

Bár Davies nem nyilatkozott Spiranacról túl pozitívan, azért ön még gyönyörködhet benne. Azt szabad. Ha nem lesz az évszázad golfozója, az is megbocsájtható, legalább próbálkozik, és úgy tűnik, nem is olyan rossz benne. Ööö... izé, meg szép is. 

A photo posted by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

(Forrás: Daily Mail)