Állítólag gyanúsan viselkedett vásárlás közben egy fiatal nő a szegedi Decathlon Áruházban, ezért bugyira és melltartóra kellett vetkőznie a biztonsági őrök előtt – írja a Délmagyar.

„Porig alázták az orvosnő unokámat, akit annyira felzaklattak a történtek, hogy nem kívánja újra feleleveníteni, mi történt vele a szegedi Decathlon Áruházban" – mondta a Délmagyarnak a szegedi orvosnő nagymamája. 

Az idős nő elmondta azt is a lapnak, hogy unokája még júniusban akart fürdőruhát vásárolni az áruházban, de a biztonsági őrök, arra hivatkozva, hogy ez csak rutinellenőrzés, feltartóztatták az orvosnőt, aki nem igazán értette, mi történik, és miért nem engedik haza 9 hónapos babájához.

„A két nő – akik közül az egyik elállta bent az ajtót – felszólította az unokámat, hogy vetkőzzön fehérneműre" – folytatta Lovászi FerencnéEz ellen tiltakozott, és kérte a panaszkönyvet. Kérte, mondják meg, mi alapján kérik tőle, hogy bugyira és melltartóra vetkőzzön. Nem kapott panaszkönyvet. Tudta, három emberrel áll szemben, és ha nem engedelmeskedik, nem engedik el egyhamar, miközben otthon várja a kicsi gyermeke, akire addig más vigyázott. Ám erre hiába hivatkozott. Unokám elmondása szerint faragatlan módon még meg is jegyezték, nem látszik rajta, hogy kicsi gyereke van, mert nincs elhízva. Megtette, amit kértek tőle, levetkőzött."

A fogyasztóvédelem nem állapított meg jogsértést, az áruház nem kért bocsánatot. A teljes sztorit a Délmagyarban cikkében olvashatja.