Az egyébként kifejezetten visszafogottnak tűnő bőrgyógyász, Dr. Sandra Lee megalkotta azt, amire a világnak - legalábbis szerintünk -egyáltalán nem volt szüksége: egy olyan Youtube csatornát, ahol a leggusztustalanabb eljárásokat osztja meg a világgal.

Dr. Lee valószínűleg egyáltalán nem értene egyet a kezdő mondattal, szerinte ugyanis a pimple porn, vagyis a pattanáspornó egy igen népszerű jelenség, amit sajnos az is igazol, hogy a videókat már több mint 6 millióan látták, írja a Daily Mail.

Instagram oldalát - ahol, micsoda meglepetés, ugyancsak rettenetes videókat oszt meg -  több mint 400 ezren követik.

„Korábban az emberek csak egyedül, titokban néztek pattanáspornót, miközben azon aggódtak, hogy valaki rajtakapja őket. Most viszont már úgy érezhetik, hogy egy közösséghez tartoznak, és nincs azzal semmi gond, ha élvezik nézni az ilyesmit" - nyilatkozta a bájos bőrgyógyász.

Vigyázat, a következő videót csak saját felelősségére nézze meg. Nem viccelünk!

Dr. Lee egyébként több mint tíz éve bőrgyógyász, tehát valószínűleg rá már semmilyen hatással nincs az, amitől a legtöbb normális ember sikítozva eltakarja a szemét, arra azonban még ő sem volt felkészülve, milyen masszív kis piaci rést talált az emberi perverziók gennyes kelésein.

„Elképzelni sem tudtam, hogy ez lesz belőle" - ámuldozott új, milliós rajongótáborán.

Elképzelni mi sem tudtuk, de igazából nem is akartuk. Mégis lett.