Tommy Edison egy különösen ismert filmkritikus, méghozzá azért, mert ő egy olyan filmkritikus, aki nem lát. Azzal vált először ismertté, hogy teljesen hétköznapi dolgokról készített videót, hogy milyen ezeket a dolgokat egy vak embernek csinálni, például pénzt felvenni egy bankautomatából.

Az ilyen videók megalapozták a népszerűségét, utána váltott, vagy egészítette ki a palettáját azzal, hogy filmekről is elkezdett beszélni.

Most pedig arról kérdezték, hogy milyennek tudná leírni a legtipikusabb karácsonyi dolgokat.

A Mikulást nagyjából olyannak, mint amilyennek bármilyen látó ember elképzelni. Nagydarab, nagyhasú, nagy szakállú, idős, kedves ember.

Az elfekről azt gondolja, hogy elég kicsik, és hogy könnyen lehet, hogy dohányoznak.

A hóembereket már kevésbé pontosan tudta csak leírni, de azért nagyjából itt is stimmeltek a dolgok. A rénszarvast pedig egyáltalán nem tudta elképzelni. Nagyon logikusan gondolkozik, ezért azt mondta, hogy mindenképpen lószerű, hiszen mégiscsak vontat valamit, de azért egy ló elég távol áll egy rénszarvastól.

A karácsonyfa őt értelemszerűen nem nyűgözi le azzal, hogy milyen szép giccses. Alapvetően zöldnek képzeli, mint a legtöbb fát, de leginkább az él a fejében a karácsonyfáról, hogy tűlevelei vannak, amik szép lassan a fa teljes környékét beborítják.

Arról is kérdezték, hogy milyenek lehetnek a hópelyhek. Ennél a résznél megint nagyon racionálisan levezette, hogy a hópelyhek nagyon apró, megfagyott vízcseppek, ezért valószínűleg laposak, és mivel azt is tudja, hogy nincs két ugyanolyan hópehely, ezért azt is feltételezte, hogy az apró, lapos cseppek szélei egyediek lehetnek.