Sophie Killipnek és Kayleigh Lomasnak elég hajmeresztő élményben volt része egy Newcastle-i pubban rendezett karácsonyi bulin. A Mirror Online szerint az ünnepi lázban égő lányok csak a mutatós dekorációt szerették volna megörökíteni, de amikor egy órával később visszanézték a képet, észrevették, hogy az egyik asztal végén egy kísérteties alak ül. Pont úgy nézett ki, mint egy kislány szelleme, és olyan volt, mintha őket bámulná.

„Korábban nem láttunk ott senkit, ezért nem is akartunk hinni a szemünknek. Baromi ijesztő volt, beleborzongtam”
 

– idézte fel Sophie, aki szerint nagy valószínűséggel valamilyen paranormális dolgot sikerült lencsevégre kapniuk. A parafaktort csak tovább növelte, hogy a régi idők divatjának megfelelő ruhát viselő kislány arcát vágások borították, és az volt a benyomásuk, hogy beesett szemeivel őket bámulta.

Úgy tűnt, mintha egyenesen visszanézne ránk. Tényleg látom őt (a képen), a vonásait meg mindent. Nem hittem a szellemekben, egészen addig, amíg nem láttam a fotót.

Sophie később egy kísértet-témában jártas barátjának is elküldte a fotót. Az illető némi szakértés után azt mondta, ez volt a legtisztább szellemészlelés, amit valaha is látott. Persze, ettől még nyugodtan lehet kamu az egész!

Na, mi ez?