Kim Kardashian testvére, Kendall Jenner előkelő helyen áll a Pornhub keresőjében, a modellt – ahogy több más Victoria's Secret modellt is –, sokan keresik a pornóoldalon. Lehet tippelni, hogy miért. 

A Pornhub olykor teljesen abszurd statisztikákkal lepi meg a világot, ilyen az a statisztika is, amin az látható, hányan keresnek rá a bugyimodellek nevére a pornómegosztón. Az oldal kifejezetten arra volt kíváncsi, hogy a Victoria's Secret modellek mennyire népszerűek a pornómegosztó oldal használói közt. Holott a topmodellek nem igazán azok a nők, akikről pornót lehet találni, de úgy tűnik, itt is igaz az, hogy a remény hal meg utoljára. A top 3-ban Kendall Jenner mellett Heidi Klum és Adriana Lima állnak, de Chanel Iman, Tyra Banks és Gigi Hadid is az élen szerepelnek. 

A témához kapcsolódóan – bugyimodellek – a pornómegosztó oldalon azt is megnézték a statisztikák készítői, hogy a bugyikra hányan keresnek rá. És azt is természetesen, hogy milyen típusú bugyikra keresnek rá a pornót nézők. A panties, az az a bugyi áll az első helyen a keresésekben, második a stocking (zokni), lingerie, azaz a fehérnemű a harmadik. Eddig semmi izgalmas nem látszik a statisztikán, de a vége tartogat meglepetést: az utolsók közt szerepel a nagyibugyi. Az a bugyi, ami beteríti az egész hátsót, és eltakar mindent. A listán szerepel még a teddy, mint a plüssmackó, a nightgown, mint a klasszikus hálóing, a harisnyakötő és a fűző is. 

A pornóoldal a szórakoztató statisztikák mellett a jótékonykodásban is kiveszi a maga részét, a Pornhub 25 ezer dolláros (7 147 125 Ft) ösztöndíjat adományozott – írja a Nydailynews. A győztest ezer jelentkező közül választották, a tanulási lehetőséget egy 48 éves texasi nőnek ítélték oda. A nőt MaryAnn Uribe-nak hívják, fogyatékos, és egy nagyon csúnya váláson van túl: a volt férje bérgyilkossal akart vele végezni. A nő poszttraumatikus stressz szindrómás, továbbá elvesztette a munkáját a történtek után. A 25 ezer dolláros ösztöndíj lehetőség számára, hogy élhesse az életét – a többi jelölt ezzel nem ért egyet, akik pályáztak a zsíros ösztöndíjra, kiakadtak a választáson.