A Redditezők természetesen nemcsak a nők hibáit, hanem a férfiakét is összeszedték a fórumon, a hőbörgéseket zanzásítva pedig az Askmen foglalta össze. Béna csiklóizgatás, rosszul csókolózók, kielégületlenül hagyott nők is szerepelnek a listán. 

1. Csiklóizgatás bénán

A redditező nők arra panaszkodtak a fórumban, hogy a pasik vagy túl erősen nyomják a csiklót, vagy úgy babrálják, ahogyan az egyáltalán nem esik jól. Bár az is egy megodlás, hogy a nő megmutatja, hogyan élvezné a csiklója izgatását, feltéve, ha a pasi nem túl hiú. 

2. Túl hangos

A teljesen néma férfi se jó, de az se, ha valaki nagyon hangosan óbégat és nyögdécsel szex közben. A kettő között van a megoldás.

3. Rossz csóktechnika

Ha úgy csókol valaki, hogy a partnere egész arcát be akarja szippantani, az nem túl izgató. Az sem, ha valaki úgy csókol, hogy a másik torkáig dugja le a nyelvét. A jó csók a legelső lépés a szexhez.

4. Fájdalmas ujjazás

Az ápolatlan körmök és a rossz technika fájdalmas tud lenni a hüvelyben: a fórumozó nők arra panaszkodtak, hogy általánosságban a férfiak úgy használják az ujjaikat, mint a farkukat, holott egész más az ujjazás lényege: a G-pont izgatása (ha van), a gyere ide, hívogató mozdulatokkal.

5. Aki a maga feje után megy

És a nőre nem gondol, nem figyel rá, csak azzal foglalkozik, hogy pontosan úgy csináljon mindent, ahogyan eltervezte. A spontaneitás nem annyira rossz dolog.

6. Az előjátékot kihagyják

A mellekre nem gondolnak, és kihagyják az izgatásból, vagy rosszul nyalnak, vagy csak azért nyalnak, mert kötelezőnek érzik - ezeket mind hibának tartják a fórumozó nők.

7. Kielégületlenül hagyott nő

Ehhez nagyon nincs it hozzáfűzni.

+1 rendezetlen ágynemű, szoba

A nők többségét zavarja a bevetetlen, nem tiszta ágynemű: nem kell, hogy minden úgy álljon, mint egy hotelben, de az egy héttel korábbi szex nyomait nem nézik szívesen a takarón.