Az olasz Fulvia Pellegrino férfiként született, de már tiniként arra vágyott, hogy óriásmellű nőként élje az életét. Az átalakulásba 16 évvel ezelőtt fogott bele. A Daily Mail szerint azóta 76 ezer dollárt, vagyis mintegy 22 millió forintot vert el egy halom plasztikai műtétre. A végeredményt alább láthatja.

A Peveragno városában élő transznemű nő minden megpróbált, hogy elérje hőn áhított célját. A tökéletes csöcsöket például négy mellimplantátum beültetésével igyekezett megvalósítani, de kapott már hormonkezelést, fenékimplantátumot, arc- és ajakfeltöltést, valamint két zsírleszívást is.

„Nem vagyok boldog a tökéletes testemmel, mert tudom, hogy nem is tökéletes”

– gyakorolt önkritikát.

Fulvia, aki egykor Fulvio volt, a felesége, Marisa támogatásával feküdt a kés alá. Az új fenekét is a nő finanszírozta. Bár a pénisze még a helyén van, manapság már úgy élnek, mintha nem házasok, hanem mondjuk nővérek lennének.

Fulvia csupán 15 éves volt, amikor szembesült vele, hogy ő bizony transznemű, de mélyen vallásos családja miatt hosszú ideig titkolta a dolgot. Másik énjét csak azután hagyta felszínre törni, hogy megházasodott. Akkoriban kezdett melegklubokba járni, és egyre többször öltözött női ruhákba.

Úgy éreztem, hogy csapdába estem a saját testemben. A garázsban rejtőztem el, hogy kifessem magam és női ruhákba bújjak. Ezt az oldalamat senkinek nem mutattam meg, mert nagyon szégyelltem magam.

A külvilágnak nem is tűnt fel semmi, mert közben focizással, sörözéssel, fegyverek és drága autók vásárlásával próbálta a macsó benyomását kelteni. A feleségének is csak 16 éve vallotta be, hogy nővé akar alakulni. Marisa először eléggé megdöbbent. Amikor férje belevetette magát a hormonterápiába és elkezdett érdeklődni a plasztikai sebészet iránt, egy darabig pszichológushoz járt, hogy képes legyen megbékélni a helyzettel, ami mostanra teljes mértékben sikerült. Fulvia szülei viszont már kevésbé bizonyultak megértőnek. Képtelek voltak tolerálni, hogy fiukból nő lesz.

Az apám azt kérte a feleségemtől, írjon alá egy papírt, hogy egy pszichiátriai intézetbe küldhessen, hátha attól meggondolom magam. Akkor is nagyon nehéz volt, amikor elhunyt, mert a család annyira szégyenkezett miattunk, hogy a temetésre sem mehettünk el

– idézte fel Fulvia, aki szerint egyedül három fiútestvére fogadta el őt.

Fulvia 2004-ben szánta rá magát az első plasztikai műtétre, amit aztán egy csomó másik követett. Korábban ugyan volt egy étterme, de akkoriban már nem volt munkája, ezért hiába sózta el fegyvereit és autót, illetve franciaországi házát, teljesen legatyásodott. Jelenleg holisztikus terepautaként dolgozó felesége tartja el.

A házaspár gondjait csak tovább szaporítja, hogy a városuk lakói nem nézik valami jó szemmel Fulvia törekvéseit.

Én vagyok Peveragno bohóca. Ujjal mutogatnak rám, összesúgnak a hátam mögött és azt pletykálják, hogy prostiként dolgozom. A barátaim ugyancsak felszívódtak, mert nem tudtak elfogadni.

A nehézségek ellenére Fulviának esze ágában sincs leállni. A végső célja az, hogy úgy nézzen ki, mint Allanah Starr, a transznemű amerikai pornósztár.

A plasztikai sebészet nem egy drog, de valami olyasmi, amire a hozzám hasonló embereknek szükségük van. Nem vagyok elégedett az arcommal és a testem többi részével. Ennek ellenére nem fogok leállni

– vetítette előre.