A TheDebrief összeszedte, mi mindenben változhat a pornóipar 2016-ban, köztük természetesen azokat a pornószínésznőket is megnevezve, akikre fényes karrier várhat a szakmában. A cikkben a San Fernando-völgy (pornóvölgy) híres ügynökére, Mark Spieglerre hivatkoznak, anno ő fedezte fel  Asa Akirát és Jessie Andrewst is. Így ha ő azt nyilatkozza valahol, kikre kell odafigyelni, akkor rájuk tényleg oda kell figyelni – írja a lap. 

A magazin előrejelzése szerint továbbra is a pornóparódiáké lesz a főszerep, és a két legnépszerűbb pornószínésznő is ezeknek köszönhetően válik híressé. A Sherlock : A XXX Parody című pornóban szereplő Lucie Blush és Vex Ashley lehetnek az új Stoya és Sasha Grey. Érdemes összevetni a külsejüket a 20 évvel ezelőtti pornószínésznőkkel, a szőke hajú, felfújt mellű pornósokat egyre inkább a hétköznapi csajok váltják fel a pornófilmekben.

Lucie Blush, a szomszédlány

Lucie Blusht a pornósok Oscar-díjára, az AVN-re jelölték idén, mint legjobb női főszereplő. A pornós igazi szomszédlány típus, aki rajong a kameráért, és nagyon más, mint akiket eddig felfedeztek a pornószakma ügynökei. A Twitterén nyomon követhető az élete, most éppen Berlinben szórakozik. (+18 Ide kattintva láthatja a munkásságát.)

Casey Calvert a BDSM pornós

A barna hajú, barna szemű pornóst a kedvenc női pornószínésznő kategóriában jelölték idén AVN-díjra. A Twitter-oldalán rendesen odateszi magát, a tartalmat látva senkinek nem lehet kétsége affelől, szereti-e a munkáját. (+18 Ide kattintva láthatja a munkásságát.)

Vex Ashley, a hipszter pornós

Műszörme bunda, orrpiercing, szürkés-fehér haj, így néz ki Vex Ashley, és van annyira vicces, hogy a Twitter-oldalán „bocs, apu" szöveggel posztolja a pornófilmeken készült fotókat magáról. Mellesleg nagyon szeretne pornóparódiát forgatni a Neverending Story filmből. (+18 Ide kattintva láthatja a munkásságát.)

Az, hogy a következő éra pornócsillagai várhatóan valamelyik pornóparódiának köszönheti majd a karrierjét, nem újdonság, ugyanis évek óta ez a legfelkapottabb műfaj a pornóiparban. Évről évre hatalmas sikereket tudhatnak magukénak a mainstream filmek felnőtt verziói, amiket a pornó Oscar-gáláján is díjaznak.