A suttyomban bulizók kedvéért megnyílt a világ legkisebb szórakozóhelye, a Teledisco. Az ötlet és a fantáziadús névválasztás a Deutsche Telekom távközlési cégnek köszönhető, amely a bulizásra alkalmas telefonfülkét Berlin egyik legforgalmasabb kerületében, a Friedrichshain-Kreuzbergben helyezte el.  

Sajnos (bár egyeseknek inkább szerencsére) nem sokan férnek el benne, maximum hárman, ha jól összehúzzák magukat.

Kiváló hely a mulatozásra azoknak, akik nem szeretik, ha nézik őket, miközben táncolnak vagy csak simán jól érzik magukat.

De azoknak is pazar, akik stroboszkóp, füstgép, diszkógömb és egyéb fényhatások nélkül már el sem tudnak képzelni egy jó partit, mégsem szeretnének idegen emberek között nyomorogni, inkább egy szűk helyiséget választanának erre a célra. Hát, ebben a telefonfülkében minden említett eszköz megtalálható, sőt, egy automata fényképkészítő alkalmatosság is, hogy minden bulizó visszanézhesse később, mennyire pompásan érezte magát az este folyamán.

Természetesen az újdonság varázsa nagy erejű, így sokan baráti társaságban is igyekeznek élni az új szórakozási lehetőség nyújtotta lehetőségekkel és előnyökkel, így nyitott ajtónál osztják meg az élményt a többiekkel, akik már nem fértek be melléjük.

A fülke természetesen érmével működik, ahogy azt egy telefonfülkétől el is várnánk, és még a zenét is magunk választhatjuk meg egy beépített képernyőt nyomkodva.

A cég első körben csak a város három pontjára tervezte kihelyezni a miniszórakozóhelyet, de az igény egyre csak nő, így a fülkék száma is. Sőt, ha az ember nagyon akarja, adott helyre ki is szállítják neki, így ha a ház előtt szeretnénk bulizni, hogy taxira se kelljen költeni, itt van rá a remek lehetőség. Sajnos, egyelőre csak Berlinben. 

Kipróbálná?