tk3s nti lotto loser 05

Akár börtönbe is mehet a lottószelvényt kimosó nagyi

MJ
2016.01.27. 13:39

Egy brit nagyi azt állítja, nyert a lottón, de sajnos kimosta a nyertes szelvényt, amin bár a nyertes számok látszódnak, a vásárlás pontos dátuma már nem, és a vonalkód is annyira sérült, hogy nem lehet leolvasni.

Így most azon megy a hiszti az egész Egyesült Királyságban, hogy vajon tényleg nyert-e a lottón a nagyi, vagy sem.

A nagyi egyébként az alábbi fotón látható 49 éves Susanne Hinte:

Azt állítja, hogy farmerja zsebében volt a szelvény, amit elfelejtett kivenni onnan, mielőtt kimosta nadrágját. Ám ezt egyelőre nem nagyon hiszik el, főleg hogy Hinte egyik ismerőse azt állítja, a nő korábban is próbálkozott már hasonló csalásokkal. Egyszer egy kaparós sorsjegy 200 fontos nyereményét próbálta bezsebelni azzal a szöveggel, hogy a sorsjegyet beleejtette egy pocsolyába, és azért nem látszódik a három jelből egy.

Szóval most azzal vádolják Hintét, hogy miután kihirdették a nyertes számokat, vett egy lottószelvényt, amin ugyanazokat a számokat játszotta meg, majd ügyesen kimosta a szelvényt, ügyelve arra, hogy a pontos dátum ne látszódjon, hogy elhitesse mindenkivel, hogy ő a nyertes.

De nem ő az egyedüli, aki bepróbálkozott. Állítólag több százan állítják azt, hogy ők nyertek, de sajnos elvesztették a szelvényt, amivel egyébként 33 millió fontot, vagyis több mint 13 milliárd forintot lehetett nyerni.

Hinte próbálkozásával egyébként csak annyi a gond, hogy ez már csalásnak számít, és simán kerülhet akár börtönbe is, ha kiderül, hogy valóban megpróbálta meghamisítani a lottószelvényt.

Márpedig hamarosan úgyis kiderült az igazság, ugyanis a lottótársaságnak joga van ellenőrizni azokat az ipari kamerákat, amik abban a boltban találhatóak, ahol a nyertes szelvényt vásárolták.

(forrás: Daily Mail)