Bill Marler egy sikeres ügyvéd. Bill Marler egy boldogtalan ember. Jó, a második állítás szubjektív, lehet, hogy Marler egy vidám fickó, mindenesetre sok fogástól fél, rettegés az élete. Van oka, hiszen az ételmérgezésekre specializálódott. Az ügyfeleinek már több mint 600 millió dollárt nyert, jól megbüntette a romlott ételt felszolgáló éttermeket. Ennyi tapasztalat után nem csoda, hogy az Independentnek felsorolta, mi az a 6 étel, amit soha, de soha többé nem fogyaszt. 

1. osztriga

Érthető. Tengeri, nyers, veszélyes. Marler több tengeri bigyókkal kapcsolatos üggyel találkozott az elmúlt 5 évben, mint a 20 éves pályafutása során. De ettől még ne féljen, ha megbízható, friss osztriga jön szembe, nyugodtan kapja be!

2. Nyers kelbimbó

Na erre nem számított, mi?! Vigyázni kell. Marlel főleg a szalmonellától és E. colitól tart, ha kelbimbóról van szó. Éppen ezért régen elhagyta.  

3. Előre felkockázott, megmosott gyümölcsök, zöldségek

Az ügyvéd úgy fogalmazott, hogy kerüli őket, mint a pestist. Javasoljuk, hogy az egzotikus országokban a csapvizet se nyelje le. Hasmenés lehet a vége. 

4. nyers hús

Nincs az az Isten, hogy Bill Marler közepesen átsütve kérje a steaket. pedig úgy illik. Ezt jobb, ha eltitkolja a séfek elől. Sok profi szerint a steak nem is steak egy bizonyos belső hőfok felett. 

5. Pasztörizálatlan tej és levek

Tessék előkezelni a tejet. Marler retteg, hogy máskülönben a baktériumok túlélik, és baj lesz. 

6. Nyers tojás

Akkor a tatár beefsteak bizonyára az úr tiltólistáján szerepel. Minden ellensége egy helyen, nyers tojás nyers hússal.