Felcsapták a Pornhubot, és pornót néztek az amerikaiak a nagy januári havazásban: a pornóoldal látogatottsága a szokásoshoz képes közel 20%-kal nőtt az időjárásnak köszönhetően. A katasztrófafilmekből ez a fontos részlet eddig kimaradt. 

Mit lehet tenni, ha az időjárás nem engedi, hogy dolgozni menjünk, étterembe menjünk, egyáltalán kimenjünk a lakásból pár órán keresztül? Az internetet böngészni, vásárolgatni a netről, és természetesen pornót nézni. Az Egyesült Államok keleti partján január 24 és 26 között hatalmas mennyiségű hó esett, a főbb városokban szükségállapotot hirdettek ki. Az emberek bevackolódtak, és pornót néztek, január 23-án szombaton Bostonban 8%-kal nőtt a pornónézés, január 24-én vasárnap Philadelphiában 14%-kal, New Yorkban ugyanezen a napon 8%-kal, és Washington DC-ben 25%-kal. 

Az alábbi grafikonokon az látható, hogy az egyes városokból az átlaghoz képest mennyit nőtt a pornóoldal forgalma, és milyen órákban nyitották ki a pornóoldalt. Az átlagot természetesen úgy kell érteni, hogy egy átlagos januári hétvégén mekkora a forgalom. A statisztika azért is nagyon érdekes, mert a korábbi kimutatások szerint a hétvége annyira nem erős a pornóoldalon, inkább a hétköznap estéken ülnek többen a gép elé.

A pornóoldal azt egyelőre nem tette közzé, hogy a hóviharban jellemzően mire kerestek rá a legtöbben - volt-e összefüggés az időjárás és a pornónézés között például. A keresőszavakból erre lehetne következtetni, remélhetőleg azt is hamarosan közzéteszi az oldal.