18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Pucér nőkkel forradalmasítaná a nyelvoktatást egy venezuelai hírcsatorna

2016.02.04. 19:19

A Daily Mail szerint a korszakalkotó ötlet a Desnudando la Noticia, vagyis a Lemeztelenített hírek nevű csatornától származik, ami leginkább arról ismert, hogy hírolvasói ruháiktól megszabadulva kommentálják a világ fontos történéseit. A "Naked Language" online kurzus koncepciója roppant egyszerű: a tudásra szomjazó diákokat kerek mellű tanárnénik segítik át a nyelvtanulás jól ismert buktatóin.

Az elképzelés abból a szempontból mindenképpen életképesnek tűnik, hogy a nebulók nagy eséllyel tényleg a jó képességű tanárokra csöcsmodellekre figyelnek majd, bár az erős vizuális ingerek hatására a szövegértéssel még lehetnek problémák. A hagyományos oktatási módszerektől elrugaszkodó kurzusról már egy promóvideó is készült, ami remekül szemlélteti a lényeget, de viszonylag rövid idő alatt jelentős mennyiségű suna látható benne, ezért csak a tovább után merjük megmutatni. 

A trome.pe szerint a spanyol anyanyelvűeknek szánt angol nyelvtanfolyam egyszerű és szórakoztató módon, szexi videókon és más tartalmakon keresztül segíti a résztvevőket az elméleti tananyag elsajátításában. Valahogy így kell elképzelni a dolgot:

Promo de Naked Language from El Calvo on Vimeo.

Ugye, hogy önben is feltámadt a tudásvágy? További jó hír, hogy a jelentkezők a kurzus sikeres elvégzése esetén egy nemzetközileg elismert bizonyítvánnyal gazdagodhatnak.