Egyszerre. Mi? Meg hogy? És miért? És ez tuti? Nem. De legalább valaki megpróbálta összeszedni, hogy egy átlagos napon mi minden jár egy nő fejében. Egy férjről van szó, aki a feleségét tesztelte, adott neki egy papírlapot egyetlen utasítással: 

írjon le mindent, amire éppen gondol.

Majd felrakta a Redditre.

Az eredmény nem tudományos, de egyértelmű. A tesztalany bizony elég sok topikot rág át a másodperc tört része alatt. Van itt minden, 

takarítás, gyerekek, randi, pénisz, fogyás, vacsora, pénz, meló.

Csak a szokásos. Hogy erre mennyi ideje volt a feleségnek, és tényleg minden egyes pont a fejében járt éppen akkor, éppen ott, az rejtély. De a szövegbuborékjai elég jók lettek, ahogy a sematikus női alak is.

Szóval az ismeretlen hölgy nincs egyszerű helyzetben. Nagyon szeretne csinos lenni, cuki, lányos ruhákat felvenni, de ettől bűntudata támad, hogy nem elég feminista. Az élete nehéz. Ráadásul diétára is gondol, közben meg rájön, hogy enni csodálatos dolog. Csak egy a baj, 

a kaja az igazi ördög.

Azt jó tudni, hogy egy szerető feleséggel van dolgunk, akit erősen foglalkoztat, hogyan tehetné boldoggá a férjét, aki ráadásul a legjobb barátja, amúgy meg szexelni is kéne vele. Az élete nehéz. 

Végezetül íme egy írásjelekből összerakott pénisz és két mell. Jól sikerült. 

Nagyon várjuk a fordított verziót.

(Forrás: Elite Daily)