A coloradói seriffhelyettes, Tony Scherb nyugdíjba vonult, de nem az unalmas, a simán csak megköszönöm a kollégáknak a hosszú évek közös munkáját, fogom a páfrányomat és a dobozaimat, amikből a világ legjobb seriffhelyettese feliratú bögrém mellől kikandikálnak a feleségemről, a gyerekeimről és a golden retrieveremről készült idilli fényképek, majd fogom magam és szomorúan vissza-visszatekintve az épületre, elballagok-módon. Scherb a búcsúnak egy sokkal váratlanabb és szórakoztatóbb módját választotta, amellyel meglehetősen stílusosan zárta le az El Paso megyei seriff hivatalában ledolgozott 29 évét.  

Deputy Tony Scherb retired from the Sheriff’s Office after 29 years of dedicated service. Tony had assignments in CJC...

Közzétette: EPC Sheriff's Office – 2016. január 30.

A lényeg a következő: két kollégája a videó elején eljátssza, ahogy kamerát szerel a liftbe azzal a célzattal, hogy kiderítsék, mitől hibásodik meg állandóan. Természetesen a liftnek semmi baja, de kellett egy alapsztori a videóhoz, amelyen Tony Scherb, vállalva a mémmé válás kockázatát, a következő műsort adja elő:

Belép a liftbe, előkapja a telefonját, és elindítja rajta a 18 éves rapper, Silentó "Watch Me (Whip/Nae Nae)"  című számát, és tiszta erőből nekiáll mulatozni. Ezek után beszáll egy kolléganője is, aki csatlakozik hozzá, és  amikor a főnök helyettese is belép a liftbe, úgy tesznek, mintha csak jól nevelten álldogálnának. Na jó, nem írjuk le, mi történik a videóban másodpercről másodpercre, érdemes megnézni. Tuti, hogy nem fogja elfelejteni egyhamar.

 A videót január 29-én, csütörtökön posztolták a seriffiroda Facebook-oldalára, és alig három nap alatt már majdnem 4 és félmillió megtekintésnél tart. Egyes Facebook-kommentelők szerint a lift meghibásodását ezek szerint a „túlzott tánc” okozhatta.  

És, csak hogy teljes legyen a kép, íme az eredeti videoklip Silentótól: 

Ön szerint melyikük a tehetségesebb művész?