Hozzávágott egy élő aligátort a kasszáshoz

2016.02.09. 14:17

Egy 23 éves floridai fiatalembert azért tartóztattak le a rendőrök, mert egy aligátort vágott hozzá a gyorsétterem kasszásához.

A hátsó ülésén utaztatott egy aligátort, hogy a megfelelő pillanatban hozzávágja a kasszáshoz. Szerinte ez ugyanis tök jó poén.

A Wendy's drive-thru ablakánál történt az incidens, ami úgy tűnik elég vagy arrafelé ha csont nélkül befér rajta egy aligátor. Az elkövető édesanyja fia egyáltalán nem erőszakos típus, csak meg akarta tréfálni az ott dolgozó barátját. "Egy csomó ilyen dolgot csinál, mert viccesnek tartja ezeket" - mondta a srác édesanyja, aki szerint fia senkit sem akart ezzel bántani. 

"Nem is értem, ez csak egy hülye vicc volt, és most ez lett belőle?!" - fakadt ki Joshua James édesanyja. A hatóságok elmondása alapján a férfi megkapta az italrendelését, és mikor a kiszolgáló hátra nyúlt, a hátsó ülésről felkapta az aligátort és bedobta az étterembe. Állítólag az út szélén találta szerencsétlen állatot, akit később sikeresen visszaengedtek egy csatornába, hogy kiheverje a gyorsétteremi kalandjait. A férfi ellen viszont halálos fegyverrel való visszaélés miatt emeltek vádat.