Jól nézzék meg maguknak az alábbi képen látható lányt : Zainab Salem csak 24 éves, de úgy elkergetett egy rablót a boltból, mint a sicc.

VIDEO: He came, he pointed his gun, he ran back out the door.

Posted by The Local Sweden on Tuesday, 16 February 2016

Mint a svéd Local írja, a lány esti műszakban dolgozott éppen, amikor egy maszkos rabló berontott a boltba, és fegyverrel a kezében követelte az aznapi bevételt. Az elmúlt öt hónapban ő volt a harmadik.

Fegyvert fogott rám. Először lebuktam. Aztán felkaptam az édességeket, és hozzávágtam, mielőtt átszaladtam volna, a pult másik oldalára. Nem igazán volt időm gondolkodni. Másodpercek alatt történt. De azt hiszem, elegem lett. 

Mindezt alább videón is megtekinthetik.

A lány aztán egyszerűen kikergette a rablót, és közben kiabált a testvérének, aki ugyancsak a boltban dolgozik, csak épp nem abban a helyiségben volt. Rövid üldözés után elkapták a 17 éves rablót.

Azt hiszem, a rendőröket megdöbbentette, amikor meghallották, mit csináltam. Az adrenalin tette velem. Persze szerencsém volt, bár nem hiszem, hogy a fegyver töltve lett volna, de annyira elegem volt. Mindig a kisebbet bántják.

Ehhez tudni érdemes, hogy Salem 160 centi, és negyven kiló.

Nem bírtam már. Fenyegettek feszítővassal, fejszével, és fegyverrel. Most már nem hagytam magam. A srác azt mondta, hogy adósságai vannak, ezért tette. Nos, talán legközelebb majd inkább munkát keres..