A 43 éves Vanessa Mitchell egy olyan házban él, ami a középkorban börtönként működött, és arról híres, hogy boszorkányokat akasztottak fel benne. A St. Osyth-i nővel nem kevés rejtélyes dolog történt az épületben. Azt állítja, hogy amikor terhes volt, egy kísértet fellökte, máskor meg egy láthatatlan erő csapott rá a hátsójára. A Daily Mail szerint a tulajdonost végül egy sátáni kecskeszellem felbukkanása győzte meg arról, hogy ideje lenne elköltözni.

A nő 2004-ben 148 ezer fontért (mintegy 60 millió forintért) vásárolta meg a „Kalatika” néven ismert épületet. Akkor még lövése sem volt róla, hogy milyen kellemetlen lakótársai lesznek. Azóta viszont számos esetben látott szellemekre emlékeztető alakokat a házban és egy csomó nehezen megmagyarázható esemény történt vele. Elmondása szerint volt, hogy vérfoltok jelentek meg a padlón, de az is előfordult, hogy egy állítólagos szellem taszigálta.

"Nagyon ijesztő volt, éreztem, ahogy az erő meglökött"

– idézte fel az akkor nyolc hónapos terhes Vanessa Mitchell, aki egy darabig sokkos állapotban feküdt a padlón. Egy másik incidens fogmosás közben érte. Bár éppen egyedül volt a házban, úgy érezte, hogy keményen rácsaptak a hátsójára.

Az utolsó csepp az volt a pohárban, hogy valami egészen hátborzongatót vett észre térfigyelő kamerájának felvételen:

egy sátáni kecske szellemét.
 
 

Ha ön még nem látott sátáni kecskeszellemet, itt a remek alkalom, hogy pótolja. A bal oldalon az eredeti képet, míg a jobb oldalon a digitálisan feljavított verziót találja: 

Őszintén hiszem, hogy a ház el van átkozva. Évek óta éltem ott, de amikor megpillantottam, hogy egy magas, sötét alak áll köztem és a fiam ágya között, végleg elegem lett. Az elmúlt pár hétben készült felvételeken megmutatkozó sátáni kecske csak megerősített abban, hogy valami ellenséges erő kísért a helyen

– fejtette ki Vanessa Mitchell, aki szerint az történhetett, hogy a nagyon gonosz és démoni valami csapdába ejtette a többi szellemet.

A középkorban börtönként funkcionáló épület a boszorkányüldözés miatt tett szert kétes hírnévre, állítólag nyolc nő halt meg a falai között. Vanessa Mitchell tulajdonképpen egészen kitartó volt, hogy 11 évig bírta benne. Csak egy tulajdonos volt, aki tovább húzta nála, mindenki más négy éven belül lelépett.

Vanessa Mitchell mindent megpróbált, hogy elüldözze a hajlékán osztozó gonosz fantomokat. Médiumokat és paranormális nyomozókat uszított rájuk, de törekvései csúfos kudarcot vallottak. Manapság már annyira parázik a szellemektől, hogy egyedül nem mer bemenni az épületbe. Sőt, igazából már sehogy sem akar bemenni. Mivel nem lát más kiutat, szeretné eladni a házat.