Ha nem, akkor se eméssze magát! Elsőre nekünk sem sikerült. A kép Dean Johnson és Charlie Spalding kísértetvadászok videójából származik, akik nagy reményekkel érkeztek a clophilli St. Marys templomhoz, mert az épület falai között az 1960-as években sátánista rituálékat végeztek.

A páros egy kicsit csalódott volt, mivel látogatásuk során egyetlen fantom sem keresztezte útjukat. A Sun szerint a felvétel visszanézése során azonban mégiscsak rájuk mosolygott a szerencse. A templom ajtajában ugyanis egy sötét pacát véltek felfedezni, amit vérbeli kísértetvadászként egy csuklyás szerzetes szellemével azonosítottak.

Amikor Charlie visszanézte a kamerafelvételt, úgy tűnt, mintha egy fekete csuklyás szerzetes szelleme sétálna a boltív alatt

 – idézte fel a nagy áttörés körülményeit Dean Johnson.

A páros azonnal visszarohant a helyszínre, hátha sikerül tetten érniük a csuklyás fantomot, de legnagyobb bánatukra az ajtó már zárva volt.

Egyelőre nem találtunk magyarázatot a történtekre, de vissza fogok menni, hogy még több bizonyítékot szerezzek

– vetítette előre Dean, aki alapos kutatómunkával állapította meg, hogy a templomban egykor démoni szertartásokat végeztek. A környéken ördögimádatra utaló jeleket talált, és úgy gondolja, hogy a földben sátánista szimbólumokkal teli emberi csontok lehetnek.