Lesújtó, de úgy néz ki, hogy nem volt igaz az a történet, amely szerint egy boldog kamaszfiú egy hónapig élhet nyereményével - egy pornóssal. A túl-szép-hogy-igaz-legyen történet szerint a 16 éves Ruszlan Sedrin úgy nyerte meg  Jekatyerina Makarova társaságát, hogy

egy gamer-oldal százezredik látogatója volt.
 

A fene nagy boldogságáról a Life.runak nyilatkozó fiú, mint arra a Mirror felhívja a figyelmet, számos színész-adatbázisban szerepel, vagy húsz tévés szerepe volt orosz csatornákon. És valószínűleg még az orosz nagykorúsági korhatárt sem éri el (16), mert az elérhető adatai szerint csak 14 éves.  (És ha nem kamu az egész, akkor sem veheti igénybe a nőtársaságot, mivel fiatalkorú.)

A helyi sajtó nem tudta megnyugtatóan tisztázni a riportban a fiú anyjaként és nővéreként szerepeltetett személyeket, egyelőre azt tartják valószínűnek, hogy legalább egyikük ugyancsak színész.

Azért még szeretne hinni a csodákban? Nyugodtan. A verseny szervezője újságírók kérdésére nem ismerte el, hogy csak reklám volt az egész, ebbe a reménybe még kapaszkodhat.