Az amerikaiaknál majdnem teljesen elképzelhetetlen az, hogy egy fogorvosi kezelést úgy vészeljenek át, hogy tökéletesen tudatuknál vannak, és nem nyomnak beléjük száz liter fájdalomcsillapítót. Mivel minden bizonnyal a fájdalomküszöbük bőven az átlag alatt van, inkább a pszichedelikus hatást kiváltó szereket kultiválják, addig sem tudják, mi történik velük a fogorvosi székben. Ezek a szerek azonban meglepően érdekes dolgokat tudnak produkálni.

Ahogy ennél az Emma nevű amerikai lánynál is, aki, miután kivették a bölcsességfogát, majd magához tért, kétségbeesett arccal azt vizualizálta, hogy ő Kylie Jenner, a vele szemben álló anyja pedig Kris Jenner.

Az a szerencse, hogy az édesanyjára bármikor számíthat az ember, így Emma is számíthatott a sajátjára, aki az egész beszélgetést videóra vette, majd, ahogy azt kell, fel is töltötte a Youtube-ra.

Miután Emma kellőképpen meggyőzte magát, hogy ő Kylie, édesanya a biztonság kedvéért felhívta a figyelmét a celebcsalád többi tagjára is. Emmánál ekkor törött el végleg a mécses, és teljesen kiborult az igaznak vélt ténytől, miszerint édesapja Caitlyn Jenner. Anyja megkérdezte, hogy ez rossz dolog-e, de egy "nem tudom"-on kívül nem kapott érdemleges választ.

Azért igen elgondolkodtató, hogy egy tinédzser bódító szerek hatására pont a Kardashian-klán egyik tagjának képzeli magát. Ez alapján állíthatjuk, hogy a família annyira beépült az emberek kollektív tudatába, hogy még bedrogozott állapotban sem lehetünk biztonságban, és ahelyett, hogy egy virágokkal teli mezőn futkorásznánk, lepkék után kapkodva, inkább azt képzelegjük, hogy Kylie Jennerként kell leélnünk egész további életünket.

Konklúzió: a drog rossz, akkor is, ha aneszteziológus adja.