Már nincs olyan élő ember, aki habzó szájjal ne kezdett volna el fröcsögni a milliárdos üzletember, a bulikirály, Donald Trump jelöltségével kapcsolatban. Amíg az előtérben a nagy Hillary vs Trump deathmatch zajlik, addig a gigászok csatájának árnyékában szépen megbújnak a feltörekvő trónfosztók, köztük egy magyar férfi, aki az örök élettel kampányol.

Bemelegítésnek itt egy lightos civil, Matthew Tyler, aki azért akar elnök lenni, mert miért ne. Ha már egyszer Obama tekert egyet  a játékszabályokon azzal, hogy feketeként irányíthatja az országot, akkor itt az idő, hogy egy fiatal fehér férfi is hatalomra kerüljön. A 31 éves Tyler érvrendszere persze nem áll meg itt, azt mondja, olyan az agya, mint egy számítógép.

Matthew ingyenessé tenné az oktatást és az egészségügyet, de az ingatlanadót is 13%-ra faragná. Az alelnöki pozícióról lövése nincs. A befutói között ott van Al Gore és Obama is, de hogy ez a poszt mit takar, azt nem tudja a számítógépagyú fiú.

Matthew Tyler for President!

Jöjjön a mélyvíz és Andrew Basiago! Hogy mivel tűnik ki a többi bohócjelölttől? Nos, a szupertitkos időutazó és teleportáló kampánya eléggé megvett minket. Ha ő lesz az elnök, akkor egyből belecsöppenünk a jövőbe, hisz a teleportálás alapjaiban fogja megváltoztatni a társadalmat, mondja Andrew. De ez mind semmi, mert az első 100 napban lerántja a leplet a nagy talányról, hogy az idegenek hogyan jönnek a Földre.

Andrew Basiago for President!

Egy őszinte ember, a 65 éves Clark sem akar kimaradni a buliból. Volt már tengerészgyalogos és villanyszerelő is, miért ne lehetne az Amerikai Egyesült Államok elnöke? Egyáltalán semmilyen politikai múlttal nem rendelkezik, de úgy gondolja, hogy ez manapság inkább előny, mint hátrány.

Nem tudnám jobban elcseszni az országot, mint azok az emberek.

Zseniális érvelés. A szövetségiek bajszát se húzogatná, mivel nem éppen egy profi hazudozó. Igaz, hogy az alelnök-problémakörrel ő sem nagyon foglalkozik, de az embereinek azt mondja, hogy majd a macskája fogja betölteni ezt a pozíciót. Kész, gond egy szál se. Ja, és az Air Force One-t felpakolná az ebay-re, hogy legyen egy kis pénz az államkasszában.

Mindezek tetejébe, ezt a kedves bácsit úgy hívják, hogy Santa Clark. A Santa már a saját ötlete volt: mivel december 24-én született, gondolta akkor legyen meg ez is, így az egész évet ünnepi hangulatban töltheti. Legyen a Mikulás az elnök!

Santa Clark for President!

És végül, de nem utolsó sorban: Zoltan Istvan, a Transzhumanista Párt alapítója. Ő az, aki mesterséges intelligencián élő ember-kiborg társadalomban látja a jövőt. Egy fokkal élhetőbb világkép, mint L. Ron Hubbard által vázolt Xenus szcientológiai humbug, de azért nem árt tisztes távolságból figyelni a magyar származású elnökjelölt tevékenykedését. Ő nem is 2016-ra, hanem 2020-ra gyúr. Addig népszerűsíti a kis pártját, szerez milliárdos befektetőket, merthogy saját bevallása szerint vannak gazdag ismerősei. A programja pedig nagyon egyszerű: szerez egybillió dollárt, aztán 10 év alatt lefejleszteti az öregedés és betegség elleni technológiát, így mindenki örökké élhet. Kell ennél több? Nem.

Zoltan Istvan for President!

Via: Huffington Post