Legalábbis egy összeesküvés-elmélet szerint. Az viszont bizonyos, hogy a Yellowstone Nemzeti Parkban lévő Old Faithful gejzír közelében valami nagyon fura dolgot rögzített egy webkamera. A felvételen egy fényes izé szántja az eget, majd egyik pillanatról a másikra kámforrá válik. Aztán meg egy zöld villanás látható azon a helyen, ahol a repülő tárgynak nyoma veszett  – számolt be a Sun.

A földönkívüli-észlelésekre koncentráló Secure Team 10 YouTube csatorna tulajdonosa, Tyler Glockner úgy vélte, hogy a felvételen tetten érhető fényes paca minden bizonnyal egy idegen űrhajó volt, ami a Yellowstone Nemzeti Parkban landolt, majd a zöld jelenség kíséretében robbant fel. Szerinte elképzelhető, hogy szegény űrlényeket egyszerűen lelőtték. És hogy miért pont a Yellowstone-ban történt ilyesmi? Mert ott van egy idegen faj otthona, és titkos földalatti létesítmények építkezése is zajlik!

Régóta lehet gyanítani, hogy az amerikai kormány azért vett birtokba területeket a Yellowstone Nemzeti Parkban, a természetvédelem leple alatt, mert helyette talán földalatti létesítményeket építenek

– magyarázta Tyler Glockner. 

Az UFO-vadász szerint ugyanakkor az sem kizárt, hogy a kormány engedélyével

a földönkívüliek építenek földalatti létesítményeket.

Ha egyik verzióval sem tud azonosulni, akkor se szomorkodjon, mivel van egy harmadik teória is. Ennek alapján az idegenek olyan pofátlanok, hogy a kormány hozzájárulásra nélkül ténykednek a Yellowstone-ban, és az emberek amiatt vannak kitiltva néhány helyről, mert az illetékesek jól tudják, hogy mit művelnek, csak nekünk nem akarják elmondani.

"De ez mind csak spekuláció"

– tette hozzá Tyler Glockner. 

A park már korábban is szerepelt a hírekben a földönkívüliek kapcsán. Tavaly például egy erdőőr keveredett jogvitába a kormánnyal egy földterület, illetve az azon talált rejtélyes barlang miatt. Akkor felmerült, hogy a kormány csak azért próbálta megkaparintani a barlangot, mert abban idegen technológiákra bukkantak, és el akarták sumákolni a dolgot.