A Daily Mail szerint a különösen magas termetű, hatalmas plasztikcsöcsökkel megáldott Larisza Szladkova megjelenése nem nyerte el maradéktalanul a tévénézők tetszését. Az emberek olyasmiket mondanak róla, hogy úgy öltözik, mint egy pornósztár, és leginkább egy transzvesztitára, Barbie-ra vagy egy bimbókkal felvértezett földönkívülire hasonlít.

Nem vagyok transzvesztita, és nem akarok úgy kinézni, mint egy Barbie baba

– szállt szembe kritikusaival Larisza Szladkova, aki csak annyit ismert el, hogy egy pasija 2001-ben megajándékozta egy mellműtéttel, de saját bevallása szerint teste többi része, így a szája és a haja teljesen természetes, és különben is, nem akar mindenféle mindenféle internetes kommentekkel foglalkozni.

Bár volt, aki egyenesen úgy vélte, hogy egy földönkívüli, aki 2013-ban a Cseljabinszk régióban becsapódó meteorittal érkezett a Földre, azért olyanok is akadtak, akik könnyen megbékéltek volna szembetűnő domborulataival. Egy csomó férfitől kapott házassági ajánlatot. Ő azonban egy felnőtt, jól képzett nőnek tartja magát, ezért esze ágában sincs idegenekkel találkozgatni.