Az ukrán humánbarbi semmi ahhoz a 42 éves amerikai családanyához képest, aki az Instagramján sokkolja az internetezőket plasztikkülsejével. Valeria Lukjanovához hasonlóan Nannette Hammondot is egy cél vezérli: mindenáron az ikonikus babára akar hasonlítani, miközben a plasztikai beavatkozások ellenére – vagy épp pont azok miatt – konkrétan úgy néz ki, mintha Barbie öreganyja lenne. 

Az ötgyerekes asszony tizenhét éves kora óta plasztikáztat, mániája először csak botox injekciókban nyilvánult meg, amit sorra követtek a radikálisabb beavatkozások. Mostanra három mellnagyobbításon és mellfelvarráson van túl, az arca és az ajkai fel vannak töltve, a kívánt hatás eléréséhez pedig sminktetoválásokkal, műkörömmel, és napi rendszerességű szoláriumozással segít rá. Még egy rózsaszín autót is vetetett magának - írja a Morgenpost

Hammond pénzügyi kiadásait a férje finanszírozza, aki eddig félmillió dollárt, vagyis közel 136 millió forintnak megfelelő összeget költött a bizarr függőségre. És ebben nincs benne a vagyont érő Porsche, a három gardróbnyi ruha, meg még ki tudja, mik. A férfi ennek ellenére nincs kiakadva, sőt, teljesen pozitívan nyilatkozott a helyzetről és a feleségéről: 

Ő egy nagyszerű nő és egy szerető anya. Örülök, ha jobban érzi magát az operációktól.

A főállású anya tisztában van azzal, hogy sok durva kritika éri, de azt állítja, nem érdekli, mit mondanak a háta mögött, sőt, tervei szerint hetven éves koráig fogja átszabatni magát. 

Ötgyerekes anya vagyok, és úgy nézek ki, mint egy szép Barbie. Az élet nem is lehetne jobb. 

Nannette Hammond amúgy ilyen volt korábban, a számtalan plasztikai beavatkozás előtt: 

#tbt WHOOMP here it is!!2 feisty Italians**Me and my Dad!!*n the 90's*

Nannette Hammond (@nannette_hammond) által közzétett fénykép,