Pucér videó szivárgott ki az ausztrál djről

2016.03.24. 18:30

Dara Hayes egy ausztrál dj, aki Tigerlily művésznéven lép fel. A Buzzfeeden olvastuk róla, hogy a hozzájárulása nélkül terjed róla meztelen videó és kép az interneteken, amire elég ütősen reagált. Nem azzal, hogy az Instagramján adott ki a történtekről egy nyilatkozatot (bár ez is megtörtént), hanem hogy ötezer dollárt (1,4 millió forint) ajánlott fel egy alapítványnak, amely többek közt az ilyen szekálások, az online bullying áldozatainak segít - és létrehozott egy adománygyűjtő oldalt, hogy az összeghez mások is hozzátegyenek. A kép alatt jönnek a részletek.

As you may or may not know, in the past 24 hours there has been some content of me spread online. I am a young confident woman and I share many aspects of my life and who I am on social media. When I share content I make a conscious decision to do so. The content that has been ripped from Snapchat, edited and distributed is being done so against my will. As Jennifer Lawrence said 'It is not a scandal. It is a sex crime. It is a sexual violation. It's disgusting.' How would you feel if this was happening to your best friend, your sister, or your girlfriend? It wouldn't be such a laugh then I'm sure? I’ve spoken out many times against misogyny, sexism and online bullying, and in the past 24 hours I’ve seen just how vulgar and childish some people can be. Although the crime that has been committed is NOT OK, being proud of your body and who you are IS OK. Girls - Do not ever be ashamed of your body. Do not ever let anyone else ever treat you with anything but absolute respect. You and your body are completely perfect just the way you are and you all deserve to know that and be told that each and every day. The voices of love and support both private and public have been truly inspiring. I've read so many of your messages and I feel empowered by the strength and positivity of the beautiful people I have in my life. To my friends, fans and those choosing not to partake in the invasion of my privacy, I thank you. Events like this only make me more determined to keep on path. To keep playing and writing music, exploring the world, and being so honestly myself each and every day. Love yourself and love one another. Peace, Love & Light to you all. Dara x

Tigerlily (@djtigerlily) által közzétett fénykép,

Az történt, hogy van egy fotósa - Alex -, aki éppen videózott a telefonjával, amire Tigerlily egyszercsak odaállt elé meztelenül, viccből.

Alex fekete-fehérre tette a videót, felgyorsította, és telerakta mindenféle emojikkal, és egyéb vizuális elemekkel. Megmutatta a nőnek, aki ellenőrizte, hogy tényleg nem látszik semmi, úgyhogy megengedte, hogy kitegye a videót Snapchatre. Csakhogy valaki egy app segítségével leszedte a módosításokat, és az eredeti felvételeket kezdte terjeszteni - amin mindene látszik.

Tigerlily elmondta, hogy valóban jelennek meg róla szexi fotók, de az az ő döntése, ehhez viszont nem járult hozzá. A legjobban amiatt aggódik, hogy mit szólnak hozzá majd a fiatalkorú rajongói. De a jelek szerint nagyon jól jön ki a helyzetből, a közlése alapján nagyon sokan bátorítják, és méltatják azt, ahogy az egészre reagált.