A jelenleg talán leghíresebb brit bűvész, Dynamo saját show-val kezdett turnézni, de a turnéja egyik első és talán legfontosabb állomásán eléggé felsült az egyik híres trükkjével - írja a Daily Mail.

A londoni O2 arénában lépett fel, teltház előtt, ráadásul az esti előadására egy nagy rakás híresség is kíváncsi volt. Dynamo ideges is volt a fellépés miatt.

“Ha most valami rosszul sül el az este folyamán, akkor lehet, hogy az lesz az utolsó dolog, amit látnak tőlem. Az lesz az utolsó alkalom, amikor látnak engem” - mondta, mielőtt színpadra lépett volna.

A délelőtti előadás rendben lement, az estibe viszont a lenti videóban látható baki csúszott.

A trükk lényege, ha sikerül, hogy Dynamo kihív két embert a közönségből. Elkéri egyikük mobilját, amit belevarázsol egy üvegbe, amit a másikuktól kér el. Aztán a másik kihívott embert megkéri, hogy hívja fel a közönségből kiválasztott, telefonnélküli embert, ezzel is bizonyítva, hogy valóban az a telefon van az üvegben, amit elkért az önként jelentkező nézőtől.

Ha jól sikerül a trükk, akkor a néző megkapja a telefonját az üvegben, és van rajta egy nem fogadott hívás. Az egész vége pedig az, hogy a műsor végén a biztonságiak nem engedik kivinni az üveget, azt mondják a kiválasztott nézőnek, hogy várjon egy pillanatot, mindjárt visszakapj a telefonját az üveg nélkül, ami meg is történik, sőt még egy videóüzenet is van rajta Dynamótól. Legalábbis ezt mesélte a délelőtti előadás azon nézője, akinek a telefonjával megcsinált a bűvész a trükköt.

Na, az esti előadáson az istennek sem akart megcsörrenni a telefon. Dynamo próbálta elvenni a dolog élét azzal, hogy talán nincs térerő, vagy a telefon az utolsó pillanatban lemerült, és azt is mondta, hogy ez egy élő bűvészshow, bármi megtörténhet.

Tom, a néző, akinek a telefonja eközben az üvegben volt, nem volt túlságosan lenyűgözve.

Dynamo természetesen nem fújta le a turnéját a baki miatt, a hétvégén már Manchesterben lép fel.