Városi nevezetesség, bank, az út kellős közepe – szinte bármilyen helyszín szóba jöhet, ha két embert elönti a féktelen vágy. Még akár a híd teteje is. Csakhogy ma már minden, de tényleg minden be van kamerázva, vagy ha épp nincs egy térfigyelő kamera, akad valaki, aki lő az esetről egy képet. És felrakja a netre. A Nerve szedte össze a listát legfurcsább helyszínekről, ahol az emberek szexeltek, és amiből egyértelműen látszik, ma már nagy valószínűséggel az internetre kerül, ha ilyesmit csinálunk.

Bankautománál

Akad olyan pár a világban, akik a bankautomatánál estek egymásnak, a spanyol párt a kiérkező rendőrök nem tartóztatták le, csak hazaküldték őket. A pár valószínűleg nem vette észre a nagy hévben, hogy mindenütt kamerák vannak.

Városi nevezetességen

Ha gondolt már arra, hogy a Halászbástyánál élné át a testiséget, érdemes figyelembe venni a híreket: egy brit párocska Newcastle városának egyik bástyáján szexelt, és természetesen lebuktak. A fotójuk körbejárta az internetet. 

Híd tetején

Az észteknél történt meg, hogy egy pár a híd tetejére mászott fel, ahol aztán nyúl módra szorgoskodtak egymáson. A legfurcsább helyszín az ő esetükben nevezhető a legmenőbbnek is. Fotót ide kattintva láthat róluk.

Az út mentén

Nem egy motelben, vagy bokorban vagy valami olyan helyen, ami eltakarja. Szigorúan az út szélén, a kocsinak támaszkodva, hátulról – így csinálta egy párocska, akik a Google autójának áldozatai lettek. 

Parkban

A parkban dugás a listát elnézve annyira hétköznapi, hogy nevezhetjük a kicsit sem kreatív exhibicionisták helyszínének. Egy ausztrál párocskát Olaszországban kapták azon a rendőrök, hogy egy padon szexelnek. 

Rendőr is bukott már le

Új-Mexikó állam egyik egyik rendőre az autó motorháztetőjén csinálta meg a partnerét, ráadásul egyenruhában. A legviccesebb a sztoriban, hogy egy csivava végignézte az egészet. Meg egy térfigyelő kamera is. 

Az egyetem tetőteraszán

A Dél-Kalifornia Egyetem tetején, a tetőteraszon szexelt egy pár, fényes nappal. A pár fiú tagjáról annyit írtak a hírekben 2011-ben, hogy keresztény nevelést kapott, a családja a környéken él. Természetesen valaki őket is lefotózta, és a címlapokra kerültek. 

Stadionban

Stadionban is buktak már le szexelő párok, például a Yankee stadiumban, a mosdóban. A párocskáról videó is készült, ami a neten landolt 2012-ben.