(SPOILER)

A világ kedvenc zombisorozatában megint megtörténik nagyon rövid időn belül ugyanaz: az egyik kulcsfontosságú főszereplőt az utolsó pillanatban talán megölik. Pár résszel korábban a rendezők ezt már megtették, azonban most arról a főszereplőről van szó, aki nem ilyen fontosságú karakter a képregényben, mint a filmben, így aztán tényleg bármit megtehetnek vele a forgatókönyvírók. 

Daryl Dixonról van szó, azaz Norman Reedusról, aki a vad motoros, halk szavű redneck, de érző szívű karakter a sorozatban, és aki az egyik legjobb gyilkos. A közösségi médiát természetesen ellepték a sopánkodó rajongók, és máris arról olvasni, hogy Norman Reedus elhagyja a sorozatot, bár ezt senkinek nem erősítette meg a vele készült interjúkban.

Az egyik interjúban arról is beszélt, hogy nagyon jóban lettek a forgatáson páran egymással, megszerette a dr. Denise Claytont játszó színésznőt, Merritt Wevert, így ha kiírják a sorozatból, akkor az mindenképp szívás lesz számára. Összeszedtük, mit kell tudni Reedusról.

Helena Christensennel van egy közös fiuk

Helena Christensen és Norman Reedus elég menő nevet adtak a gyereküknek, a legendás jazz zenész, Charles Mingus után nevezték el Mingus Lucien Reedusnak. A modell és a színész 1998-tól 2003-ig voltak kapcsolatban, 1999-ben született meg a gyerekük. 

Nagyon szereti az állatokat

Amikor a fia ötéves volt, kért egy fekete macskát, Reedus pedig menhelyre ment a fiával a kismacskáért. Találtak is egyet, de a menhelyesek azt mondták nekik, hogy ne őt válasszák, mert egy dobozban találták, és soha senkit nem fog szeretni. Azóta természetesen a macska család kedvence, a cica mindenkit imád, és őt is imádják. Reedus még videót is posztolt kettejük szeretetteli életéről. Az Instagramon rendszeresen posztol kutyákat és macskákat nagy imádattal, sőt videót is posztolt a vizet lefetyelő macskájáról. 

WALKINGDEADTONIGHT!!! imissthispuppy

norman reedus (@bigbaldhead) által közzétett fénykép,

Magára tetováltatta Lemmyt

A színész az egyik barátjával, a Mastodon gitárosával együtt magára tetováltatta a Motörhead frontemberének nevét. A Lemmy név a mellkasára került. Reedus New Orleansban az Abracadabra tetoválószalonban tetováltatott.

Daryl Dixon szerepe közel áll hozzá

A 47 éves színész elég nagy redneck az életben is, bár valószínűleg nem egy számszeríjjal a hátán motorozgat. Azonban motorozgat, éli világát, rengeteget utazott az életében. Olyannyira motormániás, hogy dolgozott Harley Davidson boltban. 

Autóbalesetben megsérült az egyik szeme

2005-ben Németországban egy R. E. M. koncert után autóbalesetet szenvedett az énekes autójával, amikor összeütközött egy szembejövő kamionnal. Állítólag a szélvédőn keresztül kirepült az autóból, és az úton landolt. A balesetben súlyosan megsérült az arca bal oldala, aminek mára semmi nyoma. Pedig az egyik szemgödrébe titán fémet ültettek az orvosok.