Ciudad Obregon egyik általános iskolájának tanárnője a tavaszi szünetben elutazott Mexikó egyik legkedveltebb üdülővárosába, Cabo San Lucasba. Itt elkövette azt a hibát, hogy barátai unszolására benevezett egy táncversenyre, és nem kellett sok időnek eltelnie ahhoz, hogy a közösségi oldalakon keresztül  tanítványainak szüleihez is eljusson a bikinis twerkeléséről készült videó. 

Mikor hazaért, az iskola igazgatója behívatta magához, és megkérte, hogy mondjon fel, hátha ezzel sikerül lecsillapítani a kedélyeket. A 24 éves Carla Clarissa eleget tett a kérésnek, bár nem ért egyet a döntéssel, hiszen nem ez alapján kellene megítélni, hogy alkalmas-e tanárnak vagy sem, és bármilyen elképzelhetetlen neki is van magánélete - írja a Daily Mail.

A 21. században élünk. Nem tudom, mi rossz van ebben, nem voltam pucér, nem feküdtem le senkivel. nem drogoztam, nem voltam tiszteletlen senkivel 

- nyilatkozta. Sokan pedig egyetértenek vele, és az interneten már el is indult az aláírásgyűjtés annak érdekében, hogy Clarissa visszakapja a munkáját. "A diákjai imádták őt, és nagyon szomorúak amiatt, hogy többé nem tanítja őket" - áll a petíció szövegében.