horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vérmacskák mészároltak le jószágokat kazah falvakban

2016.04.14. 12:55

A Mirror szerint a hátborzongató teremtmények hegyes szemfogaik segítségével szívták ki szarvasmarhák, juhok és csirkék vérét, ezért a babonás falusiak kinyírták őket. A tetemekről videó készült, ami persze egyből vad találgatásokra sarkallta az internet élénk fantáziával megáldott népét. Figyelem, a felvétel megtekintése csak erős gyomorral ajánlott!

A bizarr lényekről egy kazah híroldal számolt be, de felbukkanásuk helyét nem közölték. Az egyik népszerű teória szerint a vámpírkodással gyanúsított állatok a chupacabra néven ismert mitikus lények voltak, a másik tábor viszont macskákra gyanakszik.

"Ezek a teremtmények nem macskák. Éjjel szarvasmarhát ölnek, és nem érdekli őket a hús, csak a vér" 

– írta egy Ant nevű férfi egy helyi fórumban.

vermacskak1
Fotó: nur.kz

Egy másik szakavatott internetező, bizonyos N ezzel szemben azt bizonygatta, hogy nem rejtélyes szörnyek, hanem cicák állnak a háttérben.

"Ezek a bomló testek macskákhoz tartoznak. Azért fújódtak fel ennyire, mert hosszú ideig vízben voltak."

A kecskék a kedvenceik

A chupacabra név a spanyol cabra chupar („kecskeszívó”) kifejezés összevonása, ami onnan ered, hogy a lények a szóbeszéd szerint előszeretettel szívják ki háziállatok, jellemzően kecskék vérét. Külsejüket sokféleképpen írják le, néhány szemtanú szerint repülni is tudnak. A teremtményeket elsőként 1987-ben Puerto Ricóban látták, de később Mexikóból, az Egyesült Államokból és Latin-Amerikából is érkeztek a jelenlétükre utaló jelentések.

Chupacabra padayachee
Fotó: Wikipedia