Hiánypótló fejlesztéssel állt elő a Google még január 27-én, teljesen titokban. Nem verték nagydobra, pedig rendkívül fontos újítás, amelynek segítségével

végre tisztában lehetünk azzal, melyik állat mit mond. 

Tehát, ha esetleg évek óta kétségek közt vergődve nem tud egy jót aludni a kínzó gondolattól, hogy mégis milyen hangot ad ki a grönlandi bálna, a Google végre elárulja önnek. 

A fejlesztést nagyon könnyű elérni, annyi csak a dolga, hogy beírja a Google keresőmezőjébe az "állathangok" szót, és máris megkapja az áhított választ. (Ha mégsem, akkor próbálja meg inkognitóablakban.)

Érdekesség, hogy néhány állat hangját az adott nyelven leírva is láthatjuk. Ez azért lehet olykor megmosolyogtató, mert egészen másképp hallják nálunk a malac röfögését (úgynevezett röff-röff), mint akár Japánban, ahol a disznók azt állítják, buu buu

Talán egy olyan fejlesztés sem lenne ártalmas, ahol minden állathangot a nevén neveznek, érdekes lehet például az oroszlán bőgése betűkkel leírva. 

Egyelőre 19 állat, vagyis a majom, macska, oroszlán, bagoly, disznó, tehén, kacsa, jávorszarvas, elefánt, ló, mosómedve, grönlandi bálna, hosszúszárnyú bálna, farkas, birka, kakas, pulyka, tigris és a zebra kommunikációs szokásaival ismerkedhetünk meg az oldal segítségével, ami nem túl sok, de a lista idővel biztosan bővülni fog.