horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A démonűzés gyakorlati oldala nem valami szép látvány

2016.04.18. 19:32

És a fülei számára is sértő lehet, mert csúnya hörgésekkel és sikolyokkal jár. A Daily Mail szerint a megszállott nőből egy meg nem nevezett helyen távolították el a benne illetéktelenül tartózkodó démont. A leginkább horrorfilmekből ismert eljárásról felvétel is készült, de elég pokoli látvány, ezért megtekintését csak saját felelősségre ajánljuk.  

Ahogy ön is láthatja, a nővel valami tényleg nincs rendben. Vér folyik a szájából, össze-vissza rángatózik, a kézfejével csapkodja a fejét, és közben artikulátlan hangokat hallat. Feltételezett démonától néhány félmeztelen férfi próbálja megszabadítani. Nehéz megmondani, hogy pontosan mit csinálnak vele, de úgy tűnik, hogy működik a dolog: a rejtélyes ábrákra pozicionált asszony a kántálással, csapkodással és közös ugrálással tarkított szertartás végére elkezdi az értelem jeleit mutatni, a többi ember meg jól megtapsolja.

A videót egy Oswaldo Garzon nevű illető töltötte fel a YouTube-ra „démoni megszállás” címmel. A bizarr rituálé helyét illetően csak az szolgáltat némi támpontot, hogy a férfiak spanyolul beszélnek. Azt, hogy kamu-e vagy sem, inkább döntse el ön.

Elhiszi, hogy igazi démonűzés történt?

  • 1774
    Tutira kamu
  • 438
    Határeset
  • 321
    Elég hitelesnek tűnik