Ha mindig is arról álmodozott, hogy a paradicsomi szépségű Thaiföldön lubickoljon a tengerben, inkább ne is olvasson tovább, mert ezután már nem feltétlenül lesz hozzá kedve. Legalábbis, ha szeretné elkerülni a találkozást egy ilyen rémséges halszörnnyel.

A bizarr külsejű uszonyosról viszonylag keveset lehet tudni. A Daily Mail szerint egy thaiföldi halász hálójába akadt bele, és láthatóan elég rossz néven vette, hogy kifogták.

Az angolnaszerű testű, jókora fogakkal megáldott rusnyaság már eleve fenyegetően tátogatta a száját, amikor pedig piszkálni kezdték, végleg elfogyott a türelme. A halászoknak az volt a mákja, hogy nem puszta kézzel nyúltak hozzá, mert annak alapján, amit a bottal művelt, meglehetősen fájdalmas emlékeket őrizetek volna a találkozásról. A lényről egyelőre nem derült ki, hogy pontosan milyen fajhoz tartozott, de valószínűnek tűnik, hogy valamilyen mélytengeri hal lehetett.

Ha már a témánál vagyunk, muszáj megemlítünk a közelmúltban kifogott mexikói ufóhalat is, amelyről ide kattintva tájékozódhat bővebben.