Ha azt hiszi, hogy már látott cuki sünit, ismerkedjen meg Huffal, és gondolja át újra. A Salt Lake Cityben élő állatka hegyes szemfogaival érdemelte ki a vérsün elnevezést, de valójában a légynek sem tudna ártani. Legfeljebb kukacoknak, de csak akkor, ha már korog a gyomra.

A peoplepets.com szerint Carolyn Parker, a 24 éves egyetemi hallgató egy éve adoptálta a zabálnivaló sünit, akivel persze elválaszthatatlan társak lettek. Azóta rendszeresen felrobbantják az Instagramot Huff jóllakott napközis látszatát keltő képeivel. A fotózás egyébként nagyfokú kreativitást kíván a gazditól, mivel a süni csak a 22 és 26 Celsius fok közötti hőmérsékletben hajlandó aktivizálni magát, feltéve, hogy megfelelő mennyiségű kukacot kap motiváció gyanánt. 

"A hidegebb napokon semmi másra nem vágyik, csakhogy labdává gömbölyödjön, és maga mögött hagyja a világot"
 

– árulta el Carolyn Parker. 

Az ember-sün barátság mindkét fél számára gyümölcsözőnek bizonyult. A diáklány korábban szezonális depresszióban szenvedett, Huff pedig elszokott a társaságtól, ezért kétlábúak jelenlétében roppant zsémbesen viselkedett. 

Így aztán elkezdtem szocializálni, és arra gondoltam: mi lenne, ha készítenék róla néhány mókás képet, és kitenném a Facebookra? Ezzel sikerült megmosolyogtatnia, és másokat is boldoggá tett

Huff számára közben szintén kinyílt a világ. Az Instagramon februárban debütált, és hamar megtalálta a célcsoportját. Mint kiderült, elég tehetséges abban, amit csinál. Úgy pózol muffint sütve, vagy cowboy kalappal a fején, mintha csak erre született volna. 

Mindig benne van a mókában, egészen addig, amíg lisztkukacokkal lepem meg. A macskakaját és a tücsköket szintén kedveli. Egy ideig bébiétellel is próbálkoztam, de nem igazán lelkesedett érte

Mivel a sündisznók éjszakai életét élnek, a fotózást nagyon szokatlan időpontokban ejtik meg. Egyébként meg a kanapén döglenek.

Ha túlcsordul benne a szeretet, mellettem gömbölyödik össze, és a lábamhoz dörgölőzve alszik el. Amikor pedig felébred, neki vannak a legaranyosabb gesztusai, ezért nem is tudok ellenállni, meg kell osztanom őket. Vicces tudni, hogy most már más emberek is annyira cukinak és megnyerőnek tartják őt, mint én.