Az illető hölgyet úgy hívják, hogy Holly Fiske, és azon túl, hogy nagyon csinos, valamint két gyerek édesanyja,rendkívül tehetséges jógás is. Az Instagramján ön is nyomon követheti, ahogy különösen szép helyeken tekeri ki magát.

Ha ha ha. Very funny husband. Last time I ask him to take a photo. ******

Holly Fiske (@upsidedownmama) által közzétett fénykép,

A kitekeredéssel cseppet sem túloztunk, a 32 éves washingtoni anyuka olyan hajlékony, hogy teste egészen valószínűtlen pózokat képes felvenni. Holly Fiske nagyjából három éve kezdett jógázni, a gyönyörű képeket pedig azért osztja meg az instán, hogy másokat inspiráljon.

A jóga a tökéletes edzésforma egy anyukának. Néha egy zuhanyra sincs időm, de erre mindig szakítok. Az időbeosztásodhoz és a testedhez is alkalmazkodik. Csinálhatod kint vagy bent, egyedül vagy csoportban, a földön szőnyeggel, vagy anélkül

– mondta el korábban a Daily Mailnek.

Lotus Pincha for yesterday's #ForTheLoveOfLotus ***

Holly Fiske (@upsidedownmama) által közzétett fénykép,

Sportos életmódjával Holly Fiske gyermekeinek, Caldernek és Nevadának is szeretne példát mutatna. Saját bevallása szerint az a hivatása, hogy megmutassa nekik, miként legyenek kívül-belül egészségesek, úgy, hogy közben a kalandokról se kelljen lemondaniuk. Ahogy láthatja, szívesen vonja be őket a gyakorlatokba.

Újabban a testmozgást és a művészetet próbálja ötvözni. Valahogy így:

Emellett egy fotóssal szövetkezve saját sportmárkát hozott létre, illetve „The Book of Handstands” címmel írt könyvet a jógáról. Nem véletlen, hogy az Instagramon több mint 100 ezer ember követi a mindennapjait. Ha szeretne egy lenni közülük, óhaja ide kattintva teljesülhet.

Sőt, itt egy másik kolléganője is, akivel valószínűleg nem ismerik egymást, de hozzá hasonlóan pompásan tud felfordulni.