A helyzet az, hogy igazából már van is. Az Elit Daily szerint a csodás koncepció Seattle városában valósult meg, ahol kutyák és gazdijaik vállvetve falatozhatnak. A Seattle Barkery nevű food truck (ami egy jármű, amiből kaját lehet venni) olyan gourmet örömöket kínál a négylábú vendégeknek, mint a baconös cupcake, a sajtos perec, a csont formájú banános-mogyoróvajas keksz, a pulykás pogácsa, vagy a szalonnával felturbózott, ehető fagylaltkehely.

Azt hiszem, a piacon egyértelmű igény mutatkozik olyan helyekre, ahol az emberek és a kutyák tevékenysége összekapcsolódhat. Nem akarod mindig otthon, vagy az autódban hagyni őket

– mondta Dawn Ford, aki tíz hónappal ezelőtt a férjével, Bennel együtt vágott bele a bizniszbe, és az egyenlőség jegyében külön étlapot készített az emberek és az ebek számára.

És hogy mennyire jött be a dolog? Hát eléggé! A kutyasétáltató parkok mellett parkoló food trucknak nap mint nap meg kell küzdenie a korgó gyomrú kutyások szűnni nem akaró ostromával.

Here at Shoreline's Off Leash Park until 5pm today! Come by and see us!

The Seattle Barkery (@theseattlebarkery) által közzétett fénykép,

A kuncsaftok nagy várakozásokkal tekintenek az íncsiklandó fogásokra.

És nem igazán szoktak csalódni a végeredményben!

Már az első harapásokat is katartikus élmény kíséri.

Pebbles loves our peanut butter footballs & loves the Seahawks! Pebbles is hanging out at the Humane Society! Come see us & Pebbles!

The Seattle Barkery (@theseattlebarkery) által közzétett fénykép,

A házaspár egyébként egyedi tortákat is készít, gondolva azokra a gazdikra, akik a születésnapjukon szeretnék meglepni kedvencüket valami finomsággal. A gyakorlatban ezt valahogy így kell elképzelni. 

Last cake of 2015! Happy Birthday to Royal!

The Seattle Barkery (@theseattlebarkery) által közzétett fénykép,

Igen, jól látja, azok tényleg csirkelábak!