A gyakorikérdések.hu külföldi megfelelőjén a Quora.com-on valaki azt a kérdést tette fel, hogy mi minden idők legdurvább családi titka. A válaszok cunamiként ömlenek, és egyre elképesztőbb történetek kerülnek elő. Ezekből válogattunk párat.

Az első férjem családjában a nevelőapa megerőszakolta a lányait. Az anyuka tudott erről, fel is akarta akasztani magát.... A nevelőapa később arra tanította egyik fiát, aki még 10 éves se volt, hogy miként kell megerőszakolnia a testvéreit.

– érkezett a válasz.

Az egyik barátom rájött, hogy az apja meleg, és az apjának a testvére, vagyis az ő nagybátyja a vér szerinti apja. Semmi vérfertőzés, szívességből történt a dolog, mindenki tudott róla, csak éppen a gyerek nem.

– válaszolta valaki.

Az egyik testvérem az anyám. És legalább három véleményt is hallottam már arról, hogy ki lehet az apám.

– írta valaki röviden és tömören.

A nagyapám szexuálisan molesztált, amikor 8 éves voltam. De ez nem minden. A saját lányával is ugyanezt csinálta 50 évvel ezelőtt. A nagymamám tudott az egészről, de nem gondolta, hogy tennie kellene valamit.

– vallott őszintén valaki egy válaszban.

Genetikai vizsgálatokat végeztettem, így kiderült, hogy a nagyapámnak nyolc gyereke volt három különböző nőtől. A nagymamám és az első felesége mellett még volt egy harmadik nő is az életében. Tőle volt egy gyerek, akit 1933-ban a nagyapámmal együtt letartóztattak csalásért és pénzmosásért. Állítólag Al Caponénak dolgozott.

– mesélte egy névtelen.

Ha nem lenne elég ez a pár példa, és még ennél is több családi titokra lenne kíváncsi, akkor nyugodtan szemezgessen innen, mert van olyan család, ahol a három testvér két különböző férfitól van, de már egy harmadik neveli őket.

Via: Daily Mail