A Sun szerint a 35 éves a Andy Bagnall a National Express egyik busza előtt pózolva vált photobombing áldozatává, amelynek elkövetője pont úgy nézett ki, mint egy különösen riasztó, nagyfejű ufó. A machynlleth-i apuka már csak otthon vette észre a fura szerzetet a képen, és nem igazán tudta hova tenni a dolgot, ezért a busztársasághoz fordult magyarázatért.

"Úgy tűnik, egy földönkívüli megphotobombolt"

– vonta le a kézenfekvő konklúziót a férfi.

A körülményekről annyit lehet tudni, hogy Andy Bagnall és barátnője a Wight-szigetről tartott hazafelé, amikor buszuk félreállt egy oxfordi pihenőhelyen. Miután mindenki leszállt, ők a jármű mellett maradtak, hogy bagózzanak, meg készítsenek néhány fotót.

A hátborzongató arcot már csak akkor vették észre, amikor feltöltötték a képeket s számítógépre. A tréfás kedvű földönkívüli a jelek szerint nem volt teljesen biztos az akció sikerében, mert a biztonság kedvéért két fotóba is beletrollkodott.

Az arc láttán teljesen beparáztam. Felhívtam a busztársaságot, hátha szolgálnak valamilyen magyarázattal, de nem tudták megmondani, mi volt az

A harmadik típusú találkozás eléggé megviselte szegény fickót. Olyannyira, hogy azóta buszfóbiával küszködik, és inkább más közlekedési eszközöket részesít előnyben. A hírt ettől függetlenül érdemes egészséges fenntartásokkal kezelni.