18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

shutterstock 221744125

A barcelonai metrómegállóban szexelt egy pár

2016.04.29. 11:20

Nem biztos, hogy annyira jó ötlet a mobiltelefonok és a Facebook korában bárkinek is nyilvános helyen szexelnie. Még akkor sem, ha annyira hajtja a vágy, hogy képtelen arra figyelni, hányan veszik fel a jelenetet. Egy párocska is így járt, az egyik barcelonai metrómegállóban estek egymásnak, természetesen azonnal a netre került a légyott. 

Egy párocska az érzékiség olyan fokára került egyik nap Barcelonában a metróra várva, hogy letolt nadrággal, nyúl módra szorgoskodtak a padon. A fiatalnak tűnő pár egyik tagját se érdekelte különösebben, hogy többen is várnak a metróra, sőt. A Huffingtonpost úgy tudja, hogy a hatóságok figyelmét sem kerülte el a jelenet, és közszeméremsértésért bírságot kaphatnak.

Mivel minden metrómegálló be van kamerázva általában, így könnyen megtalálhatják őket – bár az alábbi jelenetet látva még azt is mondhatja a pár, hogy imitálták a szexet, és szándékosan provokatív performansszal akarták felhívni valamire a figyelmet.