Egy kétéves hörcsög, akit történetesen Robin Williamsnek kereszteltek, nagyon beteg. Egy jókora daganattal él együtt, amit a gazdája szerint túl kockázatos lenne eltávolítani. Éppen ezért Robin az utolsó napjait boldogan tölti, a bakancslistájáról egymás után húzza ki az elérni vágyott célokat. Tulajdonosa pedig az Instagramján dokumentálja mindezt.

A súlyos beteg hörcsög egyik nagy vágya, hogy megegyen egy chicagói hot dogot.

Mindenekelőtt tekintsék meg Robint a chicagói művészeti központ előtt. 

De drága hörcsögünk szeretne egy teljes napig sztár lenni, és a Chicago folyón átkelni napnyugtakor. Robin már csak ilyen romantikus. A legfontosabb kérdés viszont az, hogy hogy érzi magát, milyen most az egészsége. 

Nincsenek fájdalmai, kitűnő formában van. 

– mondta a gazdája a US Weeklynek. Robin szerencsére nem érez abból semmit, hogy nem sokáig lesz közöttünk. Ennek ellenére rengetegen aggódtak amiatt, hogy a hörcsög túl sokat van a levegőn, nem tesz neki jót, hogy ide-oda utazgat. A gazdája, Arden Kirby hallgatott a tömegre, mostantól otthon teljesíti a háziállat minden kívánságát. 

Továbbra is klassz dolgokat fogunk csinálni, de már nem visszük ki Robint. Szeretném, ha tudnátok, hogy nem is vittük volna, ha félt volna, vagy nem érezte volna jól magát. 

Robin a vörös szőnyegen.

Éljen Robin!

<3