A hároméves Brooklyn Andracke egy éve minden csütörtökön reggel kint áll az utcán, és várja a kedvenc, mosolygós kukásbácsiját. A barátság eleinte csak az ablakból integetéssel indult, egy év alatt mindkettejük részéről mostanra igazi barátsággá vált. A kislány a családjával él Illinois államban, Bloomingtonban, az édesanyja posztolta a Facebookra a szívmelengető történetet a nem mindennapi barátságról a kislány és a kukásember közt, ami az egész világot körbejárja.

Az édesanya, Tracy Andracke arról posztolt, hogy a kislánya szuper izgatott lesz minden csütörtökön reggel, hogy végre láthatja a barátját, Delvar Dopsont. A kukásbácsinak ez a neve, és minden csütörtök reggel köszön a kislánynak. 

„Minden csütörtökön a szívem melengeti, amikor látom azt az örömöt, amit a fantasztikus szemetes emberünk okoz Brooklynnak, amikor dudál és integet neki nagy mosollyal" 

– írta a kislány édesanyja, Tracy Andracke a Facebookon. A történetet látva a Bloomington város hivatalos Facebook oldala is átvette a történetet a barátságról, amit rengetegen osztottak meg.

Az édesanya arról is posztolt, hogy pár héttel ezelőtt a barátság újabb szintre lépett a kislány születésnapján: a 3 éves kislány a szülinapitortájából egy szeletet a kukásembernek adott. Ahogy a férfi elhajtott mellettük a kukásautóval, és szokásához híven üdvözölte a kislányt és az édesanyát, a kislány odanyújtotta a sütit Delvar Dopsonnak – aki természetesen örömmel elfogadta. A pillanatról az anyuka fotót is készített, ezt is megosztották a Facebookon.

A süti átadása után a család folytatta a szokásos napi menetét, és az óvodába siettek.

„Brooklyn szokatlanul csöndes volt a hátsó ülésen. kérdeztem tőle, hogy jól van-e, mire azt válaszolta: Mami, én most nagyon boldog vagyok." 

A történet sokakat megérintett, közel kétezren osztották meg a Facebookon, és rengetegen kommenteltek. Köztük a kukásbácsi, Delvar Dopson egyik szomszédja is, aki szinte szuperlatívuszokban beszélt a férfiról. Mindig kedves, mindig mosolygós, és igazi jó emberként tartják számon a helyi közösségben. Dopson később nyilatkozott a The Pantagraph magazinnak, és azt mondta, nem számít, hogy kukásember vagy ügyvezető igazgató, a fontos az, hogy úgy éljük a mindennapjainkat, hogy az adottságainkat kihasználjuk. Az ő esetében ez a kedvességet és a jókedvet jelenti.