A Daily Mail szerint a zabálnivaló kölyökre a 28 éves Cody Garrett egyik kollégája talált rá egy kuka alatt a tomboló viharban, a dél-karolinai rendőr pedig olyan jó fej volt, hogy egyből befogadta. Azóta ember és macska vállvetve küzd a bűnözők ellen Spartanbur utcáin, az egyenruhás ugyanis annyira megkedvelte Squirt, vagy Spricc névre keresztelt kedvencét, hogy még járőrözni is elviszi magával. 

My new partner is kind of a puss. #kitten #kittensofinstagram #cute #awesome #copcat #rescue

Donut Operator (@donutoperator) által közzétett fénykép,

"Az új társam elég helyes kis cicus"
 

– írta a rendőr az instás fotóhoz, ami viszonylag rövid idő alatt futott be jelentős karriert az interneten. Az ABC News pedig a lehetőségre lecsapva kifaggatta megismerkedésük történetéről.

Cogy Garrett a tévécsatorna kérdésére felidézte, hogy két kutyája mellett már van egy befogadott macskája,

Fogatlan,

akire tavaly az udvarában akadt rá. Neki jelenleg négy kölyke van, ezért abban bízott, hogy Spriccet is a szárnyai alá veszi. Így is történt.

Ez az egyik oka, hogy hazavittem. Szüksége volt egy anyukára, ezért megoldottam neki. Máris százszor jobban néz ki, mint amikor rátaláltak

– árulta el a rendőr.

Ha a járőrözős képtől még nem akadt ki a cukiságmérője, akkor mutatunk egy másik, módosított változatot is, ami biztosan meghozza az áttörést. Íme:

Much better. #mustache #love #kittycat #kitten #kittensofinstagram #cute #rescue

Donut Operator (@donutoperator) által közzétett fénykép,

"Máris jobb"

– írta a bajszos összhangra utalva Cogy Garrett.

A rendőr szerencsére gondosan dokumentálja mindennapjaikat, ezért amennyiben a jövőben sem szeretne lemaradni Spricc kalandjairól, azt javasoljuk, hogy kövesse be donutoperator nevű Instagram fiókját.