Michelle Mone, az Ultimo fehénemű-márka feje életének valószínűleg legkínosabb pillanatát élte át a napokban, amikor Vietnámba utazott egy konferenciára. Ez önmagában még nem kínos, csak az, ami ez után következett. Kiállt a színpadra, elmondta oda illő beszédét, amelyet egy apró termetű férfi kedvesen honorálni kívánt, mégpedig a következőképpen:

Felment a színpadra egy akkora csokorral a kezében, amely mögül épphogy kilátszott, majd nagy szeretettel átadta az egyébként országgyűlési képviselőként is tevékenykedő Mone-nak. 

A vállalkozónő majd' elolvadt a kedves gesztustól, ezért menten felkapta a kisembert, magához szorította, és - mondjuk úgy -  jól megbügyürgette az amúgy 46 éves, házas férfit.

 
 

Mone mentségére szóljon, hogy az úr egy szóval sem említette, hogy ezt talán nem kellene, mert ő nem kisfiú, hanem egy felnőtt ember. Így szerencsétlen nő, arról, hogy mit művel éppen, csupán a 3000 fős közönség néhány tagjának bekiabálásából szerzett tudomást.

Dehát ő egy férfi!

Michelle Mone-ban szerencsére volt annyi önirónia, hogy megossza ezt követőivel a Twitteren, biztos, ami biztos-alapon, majd bevallotta, hogy azért a férfi nikotintól elsárgult fogai miatt gyanakodott kicsit.

Sajnos, nem eléggé, és nem időben. 

Update: Új források szerint kiderült, hogy a férfi nem 46, csupán 22 éves. Ettől ugyan a szituáció nem lett kevésbé kellemetlen.